קולינריה

צוות המטבח, בניצוחו של שף מהשורה הראשונה, מתחייב לתפריט באיכות גבוהה ומוקפדת. האג’נדה הקולינרית של הבית הירוק מתבססת על שימוש בחומרי הגלם המשובחים ביותר, תוך הקפדה על איכות ובצמוד לקיים בשוק לפי עונות השנה, כדי להבטיח טריות. חומרי הגלם מגיעים אלינו ממגדלי וספקי המזון שלנו – farm to table, משם צוות המטבח מעביר אותם תהליך בישול השומר על ערכיהם התזונתיים.

תפריט הבית הירוק הכשר מציג מנות מגוונות, לכל חך, עם אפשרות לשרינג בשילוב בופה, או מנות אישיות. התפריט גמיש ומותאם באופן אישי לכל אירוע.